Check als beta gebruiker eerst dat de 'Gebruik nieuwe project flow' feature geactiveerd is.

Je kunt hier meteen de klantgegevens invullen en een adres zoeken voor je project kan op nu 2 manieren:

• Zoals je gewend bent via het invoeren van een postcode en huisnummer;
  • Of via een een adresbalk door alleen een plaatsnaam, postcode of straat in te vullen.

De zoekbalk vult automatisch de gegevens aan. Vervolgens kun je zelf je eigen adresgegevens invullen. Let op dat je bij een postcode het format 4 cijfers en 2 letters gebruikt (aan elkaar). Kies de beste luchtfoto, klik eventueel een pand aan en start met het ontwerpen van je systeem!

Je kunt nu, voordat je op 'Ontwerp systeem' klikt, de kaart blijven verplaatsen totdat je op de juiste locatie bent gekomen!

Wanneer je aan de slag bent gegaan met je legplan, heb je nu ook de mogelijkheid om als kaartlaag 'Kaart' te kiezen. Nu kun je op een achtergrond zonder luchtfoto je legplan maken. Wanneer je dan een offerte genereert is deze achtergrond zal de afbeelding van je legplan ook zonder luchtfoto zijn.