Het is mogelijk om bij de activatie van de monitoring de consument een formulier te laten doorlopen om de specificaties te bevestigen. Dat geeft de klant het vertrouwen dat alles in kannen en kruiken is, en zorgt er bovendien voor dat we zeker zijn dat alle ontwerpgegevens kloppen.

Deze instelling kan door ons in de backend worden aangezet. Vraag ernaar bij jouw account manager of via de support chat.

Registratie email en flow:

De klant ontvangt een email met daarin een link om zijn/haar systeem te activeren. In het onderstaande formulier kan de klant de gegevens van de installatie bevestigen.

De formulier stappen zien er als volgt uit:

Heb je hierover nog vragen? Stel ze meteen in de chat!