Word ook Zonnegarant installateur

Consumenten staan voor een grote investering en vragen vaak meerdere offertes aan. Hoe zorg jij dat je als winnaar uit de bus komt? Uit onderzoek blijkt dat vertrouwen het belangrijkste argument is. Hoe meer vertrouwen jij uitstraalt, hoe eerder de klant voor je kiest.

Wij helpen Zonnegarant installateurs daad bij woord te voegen en het vertrouwen te winnen. Daarom garanderen we onder de naam Zonnegarant de opbrengst van jouw systeem. Brengt het systeem minder op dan beloofd? Dan betalen wij het verschil aan jouw klant.

Dat verschil kunnen we maken, omdat de calculaties in Solar Monkey met de innovatieve hoogtedata ontzettend accuraat zijn.

We werken samen met een select aantal partner installateurs als Zonnegarant partner. Meer informatie over wat Zonnegarant precies inhoudt en hoe je toe kunt treden als partner vindt je hier op onze website.

Ben je al partner en wil je meer weten over hoe je opbrengstgaranties activeert en wat er dan gebeurt? Lees dan hier verder.

Heb je vragen? Stel ze meteen in de chat of neem contact op met je account manager.