Het is heel eenvoudig om in een paar stappen een magic link te generen naar een webbased consumenten monitoring portal, compleet gebrand met jouw logo, huiskleur en contact gegevens.

Ga hiervoor naar het tabblad 'Monitoring' (indien we 1 of meerdere systemen van je monitoren dan zullen die hier weergegeven worden).

Link aanmaken

Zoek de klant waarvoor je een monitoring portal link wilt genereren en klik op de gevonden klant. Op deze pagina zie je naast informatie over je klant en het zonnepanelen systeem ook een blok 'mijn.solar webapp'. Via 'Maak een link' genereer je eenvoudig de link.

Kopieer de link en mail je naar je klant. De klant kan direct de prestaties van zijn systeem bekijken en hoeft geen inloggegevens aan te maken.

Wil de klant op een later moment de prestaties van het zonnepanelen systeem bekijken en is de link verlopen of kwijt? Het enige wat je klant hoeft te doen is naar https://mijn.solar te gaan en daar zijn of haar email adres in te vullen om weer een link te krijgen!

Customize je portal

Je kunt de monitoring portal zelf ook bekijken door op 'open webapp' te klikken. De site is mobile responsive, dus wanneer geopend op een smartphone heeft het de look and feel van een echte app.

Tot slot is het ook mogelijk om via je voorkeuren > online offertes de kleurstellingen aan te passen en je eigen logo toe te voegen.

En vergeet ook niet om via voorkeuren > algemeen je bedrijfsgegevens in te voeren, zodat deze ook zichtbaar worden in de app.