Nadat je een project hebt aangemaakt voor een adres in Solar Monkey vind je op de 'project pagina' een overzicht van je offertes en PDF documenten. Een voorbeeld van een project pagina:

In de bovenste grijze sectie vind je relevante gegevens van je project terug, zoals de NAW-gegevens en elektriciteitsverbruik van je klant.

Offertes

Bij de sectie offertes kun je al je systeemontwerpen eenvoudig met elkaar vergelijken. Je kunt ze een naam geven en via systeemontwerp en offerte kun je direct naar de editor of naar de financiƫle pagina van het systeem doorklikken:

Een nieuw ontwerp aanmaken gaat via de knop 'Nieuw systeemontwerp"

Het is ook mogelijk om via "Nieuwe offerte" een offerte op te maken zonder legplan.

Is de knop 'Deel offertes' zichtbaar? Dan kun je de digitale variant van je aanbod presenteren, meer info:

Tot slot kun je klikkend op de drie stipjes het ontwerp eenvoudig dupliceren, verwijderen of een afbeelding downloaden van het legplan.

PDF Documenten

Bij de sectie 'PDF Documenten' vind je alle offertes of andere documenten die je hebt uitgedraaid. Via de knop 'Nieuw document' kun je een offerte genereren.