We testen op dit moment een nieuwe functionaliteit waarmee je nóg makkelijk voorstel kunt maken: online offertes. Hiermee kan je klant offertes bekijken én accepteren op een veilige webpagina.

Instructiefilmpjes op deze pagina

Introductie online offertes

Instellen (kleur en logo)

Gebruiken en delen

Accepteren (en daarna)

Introductie

Dit zijn de voordelen van online offertes:

• Snel akkoord. De offerte kan door je klant direct geaccepteerd worden zonder gedoe met handtekeningen of het heen en weer mailen van bestanden.
  • Responsive. De offerte kan op elk apparaat (computer, tablet, telefoon) prettig bekeken worden.
  • Alternatieve voorstellen. Je kunt ervoor kiezen meerdere alternatieven voor te stellen die je klant gemakkelijk kan vergelijken.
  • Overzicht. Je krijgt automatisch een bericht als de offerte geaccepteerd is. Ook is de staat van de offerte meteen te zien in Solar Monkey.
  • Flexibel. Je kunt ten alle tijden je offerte aanpassen en je klant kan meteen deze nieuwe versie zien. Handig als je de klant bijvoorbeeld aan de telefoon hebt.

Instellen (kleur en logo)

Onderdeel online offertes is een gratis offerte format dat aangepast kan worden in je eigen huisstijl (logo en kleur). Dit format bevat onder andere een geavanceerde grafiek met de terugverdientijd (zie ook financials).

Gebruiken en delen

Accepteren van de offerte