In het Monitoring overzicht zie je alle systemen, onafhankelijk van het type omvormer, waarvan wij de prestaties analyseren.

Hoe kom ik bij het overzicht?

Klik op het tabblad 'Monitoring' linksboven:

Je ziet nu het volledige overzicht van jouw gemonitorde systemen.

In het overzicht zie je in een oogopslag hoe al jouw gemonitorde systemen presteren. Daarnaast is het mogelijk onder 'Systemen met monitoring' om naar een specifiek gemonitord systeem te zoeken en daar de prestaties van te bekijken.

Maak je gebruik van een GPRS kastje voor de dataverbinding? Via de knop 'Apparaatregistratie' rechtsboven kun je na installatie de meter eenvoudig koppelen aan het systeem waarvoor je monitoring had aangevraagd.

Naast de naam, adres en startdatum van het systeem wordt de status van de aanvraag weergegeven. Een aanvraag kan de volgende statussen hebben:

Indien wij problemen signaleren (dit kan een storing in de data verbinding zijn, maar ook een onderprestatie zijn) dan wordt dat weergegeven bij kolom 'problemen'.

In de maandelijkse prestatie overzichten die je van ons ontvangt wordt aangegeven wat de mogelijke oorzaken en oplossingen zijn van een probleem.

Je klant ontvangt van ons per kwartaal een opbrengstrapport.

Detail overzicht

Per systeem is het mogelijk om de prestaties te bekijken. Ga na of de verwachte opbrengst strookt met de daadwerkelijke opbrengst, open het project in de verkoop (rechtsboven) of maak een magic link aan voor een in jouw huiskleur gebrande consumenten monitoring webapp!