De prijsstelling van Solar Monkey is gebaseerd op gebruik. Projecten en offertes worden in Solar Monkey afgerekend met credits:

Aanmaken van een nieuw project: 1 credit. Voor deze ene credit kan je binnen een project een onbeperkt aantal verschillende systemen aanmaken en wijzigen.

  • Uitdraaien van een rapport/offerte: 0,5 credit. Ook hierbij geldt dat je een onbeperkt aantal rapporten/offertes kan genereren binnen een project voor deze halve credit.

Voor 1,5 credit kan je dus per project een onbeperkt aantal verschillende systemen maken, wijzigen en offertes maken.

Geen verborgen kosten

Bij Solar Monkey houden we van duidelijkheid. We rekenen daarom geen extra kosten. De schaduwanalyse, hoogwaardige luchtfoto's en het aantal gebruikers zitten gewoon in de prijs inbegrepen. Ook voor het starten van het account rekenen we geen kosten. Daarnaast bieden we tijdens kantooruren gewoon ondersteuning via onze live-helpchat en kan je kosteloos een online training inplannen met onze productspecialist Robin.

Abonnement

Het abonnement is de voordeligste manier om credits te gebruiken. De kosten zijn hierin namelijk het laagst. We bieden 3 verschillende abonnementen aan. Het abonnement is iedere maand aan te passen (hoger en lager) en ook op te zeggen. We geloven namelijk niet in vaste contracten.

Ik wil een abonnement!

 

Heeft u het antwoord gevonden?