Solar Monkey berekent automatisch de helling van het dak en de opbrengst van het zonnesysteem. Hierdoor worden de panelen in de meest ideale hellingshoek geplaatst voor een nauwkeurige opbrengstberekening van je systeem.

Hellingshoek aanpassen

1. Klik op het systeem waar je de hellingshoek wil aanpassen.
  2. In het scherm links zie je de 'Helling' met het aantal graden. Pas de hellingshoek van jouw panelen handmatig aan door een nieuwe waarden te typen.

Opbrengstberekening toepassen

1. Solar Monkey berekent automatisch de opbrengt van uw zonnesysteem. Klik in het systeem op 'Opslaan' en de software start met de berekening.

Krijg je geen berekening te zien? Dan is het verstandig om een handmatige schaduwanalyse toe te voegen. Lees meer: