Bij Solar Monkey kan je jouw CRM-systeem integreren met de software. Wij ondersteunen twee verschillende systemen:

• Pipedrive
  • Zoho

Zou je graag een integratie willen met één van deze systemen?
Contacteer ons via mas@solarmonkey.nl.

Integratie met Pipedrive
Pipedrive is één van de meest gebruikte CRM-systemen als het gaat om verkoop- en pijplijnbeheer. De integratie met Solar Monkey zorgt ervoor dat je vanuit jouw klanten in Pipedrive een project kan aanmaken in Solar Monkey.

Integratie met ZoHo
Solar Monkey heeft een uitgerbreide integratie met het CRM-systeem van ZoHo. Je kan direct vanuit ZoHo projecten en systemen aanmaken in Solar Monkey, waarbij de offerte direct in je ZoHo bestanden staat weergegeven.

Upcoming...?
Wij verwachten halverwege 2020 een integratie met SalesForce te hebben.