Het opzetten van een project, oftewel een nieuw adres, is van belang om te starten met het ontwerpen, verkopen en monitoren van een zonnesysteem.

Ga naar www.app.solarmonkey.nl en log in met je persoonlijke account.

1. Klik op ‘Nieuw project’ in het hoofdmenu.
  2. Selecteer het land waar het adres gevestigd is (keuze uit: Nederland, België en Spanje).
  3. Vul de postcode en het huisnummer in. Indien dit onvoldoende informatie vertrekt, dan kan je er ook voor kiezen om de straat en plaats toe te voegen via ‘Gebruik straat & plaats’.
  4. Selecteer een luchtfoto. Wij raden je aan om de meest recente luchtfoto te gebruiken voor je project i.v.m. aanbouw en gekapte bomen die invloed hebben op de opbrengstberekening.
  5. Klik op ‘Maak een nieuw project’.

Het is nu tijd om zonnepanelen toe te voegen op het dak: