Met een pakket heb je altijd een standaardprijs voor x aantal panelen met een type omvormer naar keuze, waarbij je doorgaans de kosten voor arbeid, onderconstructie en klein materiaal meeneemt.

Pakketten invoeren:

1. Klik rechtsboven op je profiel.
  2. Ga naar ‘[bedrijfsnaam] voorkeuren’.
  3. Klik op tabblad ‘Pakketten’.
  4. Voer nu de gegevens in. Geef je pakket een naam (bijvoorbeeld type paneel). Selecteer het paneeltype. Geef een range van het aantal panelen op, bijvoorbeeld 6-10. Kies een omvormertype. Geef optioneel een optimizertype en prijs in. Klik op het groene plusje.

Gefeliciteerd, je hebt je eerste pakketten samengesteld!

Zorg er nu wel voor dat je achteraf per pakket de juiste omvormer kiest en je de juiste verkoopprijs ex BTW opgeeft.

Pakketten gebruiken voor je ontwerp en je offerte

Wanneer je nu aan de slag gaat met een legplan + selectie van de omvormer en je ontwerp matched met een van je pakketten, dan heb je de mogelijkheid om dit pakket te selecteren. Dat gaat als volgt:

1. Je bent klaar met je legplan en bezig met je omvormer selectie. Kies de omvormer die in het pakket valt:

2. Tijdens het opmaken van je offerte op de financiële pagina kun je nu het pakket selecteren:

Maak de offerte nu verder op zoals je gewend bent, waarna je klaar bent om je aanbod te presenteren aan je klant!

Pro tip: je kunt ook pakketten samenstellen zonder omvormertype! Handig, hoe groter het systeem wordt, hoe kleiner immers de prijs per paneel wordt! Met deze optie heb je de vrijheid om gewoon stukprijzen van omvormers te gebruiken en ook meerdere omvormers aan 1 systeem te koppelen.