Volg de volgende stappen nadat de omvormer is verbonden met het internet.

1. Ga naar https://www.solaxcloud.com
  2. Klik op Registreren

3. Vul de gevraagde gegevens in

Gebruikersnaam: Dit mag u zelf verzinnen bijv. uw achternaam
Registratienummer: Dit is het nummer van uw internet dongle, de dongle is de USB stick die uw omvormer met het internet verbindt, zie foto hier onder.
Wachtwoord & Bevestig wachtwoord: Kies zelf een sterk wachtwoord.
Land: Kies NETHERLANDS
E-mailadres: Uw email adres
Mobiel nummer & Adres: Deze kunt u invullen maar zijn niet verplicht.
Vink de twee checkboxen aan en klik op Opslaan.

4. Nu kunt u eventueel de app voor uw telefoon of tablet installeren, inloggen doet u met de gebruikersnaam en wachtwoord die u zojuist heeft ingevuld.