Door in het projectoverzicht rechtsboven met linkermuisknop op de knop 'Bewerk project' te klikken, kun je:

• de project- en bedrijfsnaam bewerken
  • de voornaam, achternaam en tussenvoegsel van de klant bewerken
  • opmerkingen plaatsen
  • het e-mailadres van de klant bewerken
  • het telefoonnummer van de klant bewerken
  • de kWh prijs in euro's van de klant bewerken
  • de elektriciteitsconsumptie per jaar in kWh van de klant bewerken

Standaard zetten we de kWh prijs op €0,21. Wil je dit aangepast hebben? Laat het ons weten via de live-helpchat.

De project-/bedrijfsnaam en de naam van de klant zie je terug op de home pagina, met het overzicht van al je projecten, zodat je ook op hierop kan zoeken