Als je een project bewerkt, druk je linksboven op de knop 'nieuwe versie',

Er wordt dan automatisch een kopie van het systeem gemaakt, met dezelfde instellingen. Naast de knop 'Nieuwe versie' zie je dat het versienummer toeneemt. V1 wordt bijvoorbeeld V2.

Deze functie is vooral handig als je een klant meerdere systemen wilt aanbieden en bijvoorbeeld het verschil in omvormer wil laten zien, of meerdere systemen wil vergelijken in de offerte

Geen extra credits

Bij Solar Monkey rekenen we geen extra credits voor het maken van een extra systeem op een adres of het doen van een wijziging.