Als je op de pagina met voorkeuren bent zie je een tabblad met alle panelen, omvormers, optimizers en overige zaken die op dit moment in Solar Monkey staan. In de zoekbalk kan je zoeken op bijvoorbeeld het merk en het type. Bij panelen zoek je bijvoorbeeld op Wattpiek of merknaam.

Staat jouw paneel, omvormer, optimizer er niet tussen?

Met de knoppen 'In gebruik' en 'Niet in gebruik' kun je filteren op de materialen die je in gebruik hebt of nog niet in gebruik hebt.

Materialen aan- en uitzetten

De schuifbalkjes kan je gebruiken door materialen aan en uit te zetten. Je ziet vervolgens alleen de materialen die aan staan als je een systeem ontwerpt. Een materiaal staat aan als het schuifbalkje groen is en naar rechts wijst. Het tegenovergestelde geldt voor materialen die uit staan.

Je kunt eenvoudig meerdere materialen aanzetten door eerst te zoeken op bijvoorbeeld een merk en vervolgens met de linkermuisknop op 'Aan' te klikken, naast de tekst van het aantal zichtbare elementen. Voor het uitzetten van alle zichtbare materialen klik je met de linkermuisknop op de knop 'Uit'.

• Als alle materialen uit staan, dan zie je ze allemaal in de lijst als je een systeem ontwerpt. Als er één of meer materialen  aan staan, kun je alleen uit deze elementen kiezen.

Wijzigingen gelden voor iedereen in je organisatie
Houd er rekening mee dat alle wijzigingen die je hier aanpast voor alle gebruikers binnen je organisatie gelden.