Als je een systeem bewerkt zie je deze knop niet. Je kunt dan teruggaan door met de linkermuisknop op het pijltje naast het adres te klikken. Als je hier op klikt, wordt het systeem niet opgeslagen. Opslaan doe je door met de linkermuisknop op de Opslaan knop te klikken.

Als je Zonnegarant aanvraagt en/of de materialen en prijzen bekijkt, kun je terug naar de vorige pagina door linksboven met de linkermuisknop op de terug knop te klikken.

Daarnaast kun je ook de functie van je browser gebruiken door terug te gaan naar een vorige pagina. Hiervoor klik je met je linkermuisknop linksboven op het pijltje dat naar links wijst.