Aangezien we in België nog geen beschikking hebben over hoogtedata, kun je hier zelf de schaduw bepalen.

Hieronder zie je hoe:

Klik linksboven op de knop Schouw boven de knop Panelen. Kies een van de 6 opties.

A. Absoluut geen schaduw
B. Plat dak met een enkel, klein obstakel zoals een dakraam, of een schuin dak zonder enige obstakels
C. Enkele obstakels zoals huizen aan de overkant van de straat die evenhoog of hoger zijn
D. Hoge bomen of gebouwen rondom op zo'n 20 meter afsand
E. Panelen op een lager deel van het huis, of op de garage, veel directe schaduw
F. Direct onder een boom, groot deel van de dag uit de zon