Voor gebruikers die niet dagelijks met Solar Monkey werken en geen vaste kosten per maand willen hebben, bieden we de mogelijkheid om een strippenkaart te kopen. Je koopt dan vooraf een aantal credits in, die je vervolgens kan gebruiken om in Solar Monkey projecten aan te maken en rapporten/offertes te generen.

Inkopen van credits

De betaling kan eenvoudig via iDeal worden gedaan en na betaling worden de credits bijgeschreven. Achteraf sturen we ook een  factuur voor je administratie. 

Gebruik van credits

Credits worden gebruikt voor het aanmaken van projecten. Hiervoor rekenen we het volgende aantal credits:

  • Aanmaken van een nieuw project: 1 credit. Voor deze ene credit kan je binnen een project een onbeperkt aantal verschillende systemen aanmaken en wijzigen.
  • Uitdraaien van een rapport/offerte: 0,5 credit. Ook hierbij geldt dat je een onbeperkt aantal rapporten/offertes kan genereren binnen een project voor deze halve credit.

Voor 1,5 credit kan je dus per project een onbeperkt aantal verschillende systemen leggen en opbrengstrapporten genereren.

Prijzen België

Omdat Solar Monkey nieuw is in België, zoeken we onze eerste partners met wie we de software verder kunnen ontwikkelen. Voor de eerste 25 Belgische partners geldt daarom een korting van 50% tot eind 2019. 

55 credits voor de prijs van 50 (€237,50,- ex. btw)   

33 credits voor de prijs van 30 (€142,50,- ex. btw)

10 credits (€47,50,- ex. btw)

Neem contact op voor meer credits, een abonnement of andere vragen.

Voordelen abonnement 

  • voordeliger vanaf +/- 24 projecten inclusief rapporten per maand (37 credits)
  • maandelijkse factuur 
  • training op locatie inbegrepen
  • het abonnement is maandelijks opzegbaar en aan te passen
  • ontvang twee maanden gratis, bij vooruitbetaling voor een jaar 
Heeft u het antwoord gevonden?