Het projectoverzicht is de homepagina van Solar Monkey en waar je komt als je inlogt via app.solarmonkey.nl. Hier kan je al je projecten zien. Door te klikken op een project (als de muis verandert van een aanwijzer naar een handje als je met de huis over de verschillende projecten beweegt) - kom je in het projectoverzicht.

Nieuw project

Een nieuw project kun je aanmaken door rechtsboven op de knop nieuw project te klikken.

Projecten filteren

Snel een bepaald project terugvinden? Klik dan linksboven op de zoekbalk en voer hier de naam, het adres of de woonplaats in. Je ziet dan alleen de projecten die overeen komen met je zoekopdracht.

Wachtwoord aanpassen

Klik op het menutje rechtsboven in de vorm van een hoofd met schouders en klik met de linkermuisknop op wijzig wachtwoord. Vul bij wachtwoord wijzigen het huidige wachtwoord in en kies een nieuw wachtwoord. Voor het makkelijk en veilig onthouden van wachtwoorden raden we gebruik van LastPass aan.

Voorkeuren aanpassen

Klik op het menutje rechtsboven in de vorm van een hoofd met schouders en ga naar (naam installateur) voorkeuren.

Projecten verwijderen

Door op het vinkjes rechts van een project te klikken, krijg je de optie om dat project te verwijderen.  Zo houd je je projectoverzicht in Solar Monkey schoon en verwijder je projecten, waar bijvoorbeeld geen deal uit voort is gekomen. Het project wordt dan verplaatst naar de prullenbak en blijft daar 24 uur staan. Na deze periode wordt het project definitief verwijderd. De prullenbak vind je helemaal links onderin. Door hier op het vinkje te drukken, kan je een project weer terugplaatsen.

Credits aanschaffen

Credits aanschaffen voor projecten in België kan via deze link.