Solar Monkey biedt de mogelijkheid om custom offertes in te richten, met je eigen ontwerp en huisstijl. Dit geeft je de mogelijkheid om gemakkelijk een aanbieding te doen aan de klant — met behulp van onze indrukwekkende data, en geheel in je eigen huisstijl!

Voor het laten inrichten van een custom offerte kun je met ons contact opnemen via mas@solarmonkey.nl.

Een paar voorbeelden

Doe je inspiratie op met onze offerte voorbeelden! Kijk op deze Google Drive.

De mogelijkheden - wat kan er allemaal?

Ontwerp

Ontwerpen voor een custom offerte kunnen aangeleverd als .doc , .docx, .pdf of Indesign bestand. Indien gewenst, denken wij graag met je mee over de beste manier om je verkoopverhaal over te brengen.

Gegevens

We bieden de mogelijkheid om de volgende dynamische tekst/cijfers in de offerte te voegen, gebaseerd op de data in Solar Monkey:

 • Gegevens van het project en de klant: naam van project en klant, adres, email, telefoon, opmerkingen
 • Gegevens van de aanvragende gebruiker: naam, telefoon, email
 • Gegevens van 1-3 systemen, per systeem: aantal en type(s) panelen, aantal en type(s) omvormers, Verwachte opbrengst van het systeem, opbrengst in het eerste jaar, gemiddelde dagopbrengst per maand, obstakelverlies percentage, prestatie-indicator, totaal watt piek van het systeem, opbrengst in euro's aan de hand van het gekozen kWh tarief
 • Gegevens van het merk panelen/omvormer: per merk panelen/omvormer kan een specifieke informatiepagina worden ingevoegd. Deze dient per gewenst merk aangeleverd te worden.
 • Financiële gegevens: bij het uitdraaien van de offerte geef je de verkoopprijs ex BTW op. Aan de hand daarvan kan van alles worden berekend. Bijvoorbeeld: terugverdientijd, financieel rendement, totale opbrengst over de levensduur.
 • Per offerte een persoonlijke boodschap voor de klant? Dat kan, die voer je in bij het uitdraaien van de offerte.
 • Alle bovenstaande velden kunnen worden gebruikt in geautomatiseerde berekeningen. Daarmee kan bijvoorbeeld ook het BTW forfait worden berekend, of andere berekende velden die je zou willen weergeven in de offerte.
 • Tot op zekere hoogte is het ook mogelijk bepaalde logica in de offertes mee te nemen. Bijvoorbeeld een bepaalde weergave van een plaatje bij een bepaald gekozen merk. Neem hiervoor contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Afbeeldingen

We bieden de mogelijkheid om de volgende dynamische afbeeldingen in te voegen:

Legplan:

LIDAR hoogtedata:


Obstakels met instralingsprofiel:


Obstakels met zonnebanen:

Google Streetview:

Naast dynamische afbeeldingen kun je natuurlijk helemaal los met jouw eigen afbeeldingen.

Prijzen

Een eigen logo boven een standaard offerte doen we gratis, aanpassingen aan een bestaand template doen we voor €60/uur. Een volledig custom offerte ontwikkelen we tegen datzelfde uurtarief, met een richtprijs van € 450,- . Afhankelijk van de omvang en complexiteit van het ontwerp kan een meerprijs in rekening worden gebracht. Een definitieve prijsopgave zal na aanlevering van het uiteindelijke ontwerp worden gedaan. Genoemde bedragen zijn ex. BTW.

Wil je één van onze standaard templates gebruiken, maar met jouw eigen logo erboven? Dat doen we gratis voor je.

Tijd

Normaal gesproken duurt het een week om een custom offerte in te richten, na aanlevering van het uiteindelijke ontwerp. Hier kan vanaf worden geweken, afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp en/of planningsoverwegingen.

Voorwaarden

 • Wij doen ons best om het aangeleverde ontwerp redelijkerwijs zo goed mogelijk te benaderen. Desondanks kan het voorkomen dat we hier vanaf moeten wijken, door beperkingen in HTML, CSS of onze PDF-generator software. Waar mogelijk zullen we dit vooraf aangeven.
 • Door de dynamische tekst, en de mogelijkheid om 1-3 systemen in de offerte op te nemen, kan de uiteindelijke layout ook afwijken. Wij raden aan om in het ontwerp rekening te houden met 3 systemen, en lange modelnamen voor panelen/omvormers.
 • Alle niet-dynamische afbeeldingen aub aanleveren als losse .jpg , .png  of .svg bestanden te worden aangeleverd.
 • Er kunnen maximaal 2 verschillende lettertypes in de offerte worden gebruikt. Als deze niet beschikbaar zijn op onderstaande site, dienen ze als .ttf of .otf bestand te worden aangeleverd.Google Fonts
 • In de offerte kan gebruik worden gemaakt van iconen uit Font Awesome, zie daarvoor onderstaande link.Font Awesome Icons

Van start?

Mail Mas op mas@solarmonkey.nl of neem contact op met jouw account manager.

Heeft u het antwoord gevonden?