LET OP: deze wijze van uitlezen van opbrengstdata is mogelijk maar niet altijd even betrouwbaar. We raden aan voor toekomstige installaties betrouwbare Xemex modules te gebruiken.

De volgende omvormer merken kunnen we via de portal uitlezen:

Voor deze omvormers kunnen we op de volgende manier de data uitlezen:

• Neem contact met ons op voor het veilig delen van de de inloggegevens.
  • Voer het systeem in de portal in volgens het volgende format: postcode - huisnummer: ' 1234AB-65 '. Op die manier kunnen wij aan de achterkant gemakkelijk de juiste databron vinden bij het aangevraagde systeem.

Zodra het systeem is aangemeld en je in Solar Monkey aangeeft om de monitoring te starten, sluiten wij het systeemontwerp en de databron op elkaar aan.