De pagina met voorkeuren is te bereiken door op de home pagina met de linkermuisknop te klikken op het menu rechtsboven in de vorm van een hoofd met schouders en vervolgens op (naam organisatie) voorkeuren te klikken.

Op deze pagina kun je panelen, omvormers en optimizers selecteren.

Wijzigingen gelden voor iedereen in je organisatie

Houd er rekening mee dat alle wijzigingen die je hier aanpast voor alle gebruikers binnen je organisatie gelden.

Filteren

Je ziet bovenaan vier verschillende tabbladen:

• Panelen
  • Omvormers
  • Optimizers
  • Overig

Door met de linkermuisknop op een tabblad te klikken kom je in het scherm met alle panelen, omvormers, optimizers en overige zaken die op dit moment in Solar Monkey staan. In de zoekbalk kan je zoeken op bijvoorbeeld het merk en het type. Bij panelen zoek je bijvoorbeeld op Wattpiek of merknaam.

Staat jouw paneel, omvormer, optimizer er niet tussen?

Met de knoppen 'In gebruik' en 'Niet in gebruik' kun je filteren op de materialen die je in gebruik hebt of nog niet in gebruik hebt.

Materialen aan- en uitzetten

De schuifbalkjes kan je gebruiken door materialen aan en uit te zetten. Je ziet vervolgens alleen de materialen die aan staan als je een systeem ontwerpt. Een materiaal staat aan als het schuifbalkje groen is en naar rechts wijst. Het tegenovergestelde geldt voor materialen die uit staan.

Je kunt eenvoudig meerdere materialen aanzetten door eerst te zoeken op bijvoorbeeld een merk en vervolgens met de linkermuisknop op 'Aan' te klikken, naast de tekst van het aantal zichtbare elementen. Voor het uitzetten van alle zichtbare materialen klik je met de linkermuisknop op de knop 'Uit'.

• Als alle materialen uit staan, dan zie je ze allemaal in de lijst als je een systeem ontwerpt. Als er één of meer materialen  aan staan, kun je alleen uit deze elementen kiezen.

Prijzen toevoegen

Je kunt de bruto verkoopprijs per product toevoegen op de lijn onder Prijs (ex BTW). Bij het maken van een offerte vermenigvuldigen we dit bedrag automatisch met het aantal materialen dat je van dat type hebt gekozen.

Opmerkingen toevoegen

Als je een offerte in eigen huisstijl hebt, kun je onder het opmerkingenveld bijvoorbeeld de fabrieks- en vermogensgarantie opnemen. We nemen deze data dan automatisch over als je een offerte genereert.

Teruggaan naar de home pagina