Op de project pagina zie je alle legplannen en documenten die gemaakt zijn voor een project / adres en waar je komt als je op de home pagina met de linkermuisknop op een project klikt.

Boven in het scherm zie je links het adres van het project. Door met de linkermuisknop op de link 'Google Streetview' te klikken, wordt in een nieuw tabblad een interactieve foto van de voorkant van de woning geopend.

In het midden zie je de naam, het e-mailadres en het telefoonnummer van de klant.

Rechtsboven vind je de instraling en de kWh prijs voor dat adres.

Nieuw systeem maken

Een nieuw systeem op een bestaand adres aanmaken doe je door met de linkermuisknop op de knop 'Nieuw systeem' te klikken. Je gaat dan automatisch naar het maken van een legplan.

Een kopie van een bestaand legplan maken

Systeem verwijderen

Als je met de muis over een legplan beweegt, zie je rechts een rood kruisje verschijnen. Als je hier met de linker muisknop op klikt krijg je de mogelijkheid het legplan te verwijderen. Houd er wel rekening mee dat dit legplan dan definitief verwijderd wordt.

Bestaand systeem aanpassen

Door met de linkermuisknop te klikken op een legplan (als de muis verandert van een aanwijzer naar een handje als je met de muis over de naam van het legplan, het aantal panelen of de omvormer beweegt) - ga je direct naar dat legplan.

Offerte of ander document genereren

Door met de linkermuisknop op de knop 'Rapport genereren' te klikken kun je een offerte of opbrengstrapport maken.

Je ziet links de datum waarop het document aangemaakt is, het rapport template dat gebruikt is, welke systemen verwerkt zijn in het document en een Download link, waarmee het rapport direct als PDF-bestand gedownload wordt als je er met de linkermuisknop op klikt.

Document verwijderen

Als je met de linkermuisknop over een document beweegt, zie je rechts een rood kruisje verschijnen. Als je hier met de linker muisknop op klikt krijg je de mogelijkheid het document te verwijderen. Houd er wel rekening mee dat dit document dan definitief verwijderd wordt.

Project bewerken

Door rechtsboven met linkermuisknop op de knop 'Bewerk project' te klikken, kun je:

• de project- en bedrijfsnaam bewerken
  • de voornaam, achternaam en tussenvoegsel van de klant bewerken
  • opmerkingen plaatsen
  • het e-mailadres van de klant bewerken
  • het telefoonnummer van de klant bewerken
  • de kWh prijs in euro's van de klant bewerken
  • de elektriciteitsconsumptie per jaar in kWh van de klant bewerken

Standaard zetten we de kWh prijs op €0,21. Wil je dit aangepast hebben? Laat het ons weten via de live-helpchat.

De project-/bedrijfsnaam en de naam van de klant zie je terug op de home pagina, met het overzicht van al je projecten, zodat je ook op hierop kan zoeken

Zonnegarant aanvragen

Door naast een systeem met de linkermuisknop op de knop 'Start monitoring aanvragen' te klikken, kun je nadat je dit systeem geïnstalleerd hebt daarvoor Zonnegarant aanvragen.
Als Zonnegarant aangevraagd is, zie je dit op de plek waar de knop 'Start monitoring traject' eerst stond.

Materialen & prijzen

Door naast een systeem met de linkermuisknop op de knop 'Materialen & prijzen' te klikken, kom je op de pagina waarop je ziet welke panelen, optimizers, omvormers en overige materialen gebruikt zijn voor dit legplan.

Op deze pagina worden automatisch de prijzen geladen die ingevoerd zijn op de pagina met voorkeuren. Je kunt de prijzen hier aanpassen. De wijzigingen worden automatisch opgeslagen voor een volgende keer. Houd er dus rekening mee dat alle wijzigingen die je hier aanpast voor alle gebruikers binnen je organisatie gelden.

Door met de linkermuisknop op de knop 'Kopieer materialen als CSV' te klikken, kopieer je de materialen automatisch naar je klembord, zodat je deze eenvoudig kan kopiëren naar bijvoorbeeld Excel.

Extra producten toevoegen, doe je door bij Overig een omschrijving van het product toe te voegen, zoals bijvoorbeeld hoogwerker, het aantal toe te voegen en met de linkermuisknop op het plusje rechts te klikken.

Screenshot

Door naast het legplan met de linkermuisknop op het afbeeldingenicoontje te klikken, wordt automatisch in een nieuw tabblad een kopie van het legplan geopend. Deze kan je makkelijk downloaden en bijvoorbeeld verwerken in een offerte die je naar de klant stuurt.

Teruggaan naar de home pagina