Het projectoverzicht is de homepagina van Solar Monkey en waar je komt als je inlogt via app.solarmonkey.nl. Hier zie je alle projecten, die door jouw organisatie gemaakt zijn, ongeacht de gebruiker. Door met de linkermuisknop te klikken op een project (als de muis verandert van een aanwijzer naar een handje als je met de muis over de verschillende projecten beweegt) - kom je in het projectoverzicht.

Nieuw project

Een nieuw project maak je door met de linkermuisknop rechtsboven op de knop nieuw project te klikken.

Projecten zoeken

Snel een bepaald project terugvinden? Klik dan linksboven op de zoekbalk en voer hier de naam, de postcode, het adres of de woonplaats in. Je ziet dan alleen de projecten die overeenkomen met je zoekopdracht.

Wachtwoord aanpassen

Klik op het menutje rechtsboven in de vorm van een hoofd met schouders en klik met de linkermuisknop op wijzig wachtwoord. Vul bij wachtwoord wijzigen het huidige wachtwoord in en kies een nieuw wachtwoord. Voor het makkelijk en veilig onthouden van wachtwoorden raden we gebruik van LastPass aan.

Wachtwoord vergeten?

Voorkeuren aanpassen

Klik op het menutje rechtsboven in de vorm van een hoofd met schouders en ga naar (naam installateur) voorkeuren.

Projecten verwijderen

Door met de linkermuisknop op een het vinkje onder verwijderen te klikken, krijg je de optie dat project te verwijderen. Zo houd je je projectoverzicht in Solar Monkey schoon en verwijder je projecten, waar bijvoorbeeld geen deal uit voort is gekomen.

Als je een project hebt verwijderd, is hij nog 24 uur te vinden in de prullenbak. Na deze periode wordt het project definitief verwijderd. De prullenbak vind je helemaal links onderin. Door hier op het vinkje te drukken, kan je een project weer terugplaatsen.

Credits aanschaffen

Door rechtsboven op het bananenlogotje te klikken, kun je nieuwe credits aanschaffen.