Voor gebruikers die niet dagelijks met Solar Monkey werken en geen vaste kosten per maand willen hebben, bieden we de mogelijkheid om een strippenkaart te kopen. Je koopt dan vooraf een aantal credits in, die je vervolgens kan gebruiken om in Solar Monkey projecten aan te maken en rapporten/offertes te generen.

Inkopen van credits

Rechtsboven op de home pagina kun je op de banaan klikken om direct nieuwe credits aan te schaffen. Je wordt dan verwezen naar een pagina, waar je de keuze hebt uit 10, 30 of 50 credits. Het merendeel van onze gebruikers kiest voor 30 credits, omdat dat administratieve handelingen scheelt.

De betaling kan eenvoudig via iDeal worden gedaan en na betaling worden de credits direct bijgeschreven. Achteraf sturen we ook een factuur voor je administratie. Omdat we het proces hebben geautomatiseerd, kunnen we bij een grotere afname extra credits kosteloos aanbieden.

Prijzen

  • 55 credits voor de prijs van 50 (€475,- ex. btw)
  • 33 credits voor de prijs van 30 (€285,- ex. btw)
  • 10 credits (€95,- ex. btw)

Gebruik van credits

De prijsstelling van Solar Monkey is gebaseerd op gebruik. Projecten en offertes worden in Solar Monkey afgerekend met credits:

  • Aanmaken van een nieuw project: 1 credit. Voor deze ene credit kan je binnen een project een onbeperkt aantal verschillende systemen aanmaken en wijzigen.
  • Uitdraaien van een rapport/offerte: 0,5 credit. Ook hierbij geldt dat je een onbeperkt aantal rapporten/offertes kan genereren binnen een project voor deze halve credit.

Voor 1,5 credit kan je dus per project een onbeperkt aantal verschillende systemen maken, wijzigen en offertes maken.

Abonnement

Als je meer dan 25 offertes per maand doet, verbruik je meer dan 37 credits. In dat geval is het abonnement van Solar Monkey voordeliger.

Heeft u het antwoord gevonden?