Trannergy omvormers kunnen eenvoudig worden uitgelezen via de installateurs portal. Via de volgende stappen, zorg je ervoor dat het systeem door stichting Zonnegarant uitgelezen kan worden:

• Neem contact op met info@zonnegarant.nl voor het veilig delen van de de inloggegevens
  • Voer het systeem in de Trannergy portal in volgens het volgende format: postcode, huisnummer: ' 1234AB65 '

Zodra het systeem is aangemeld in de Trannergy portal en je in Solar Monkey aangeeft om de Monitoring te starten, sluiten wij automatisch beide systemen op elkaar aan.