LET OP: deze wijze van uitlezen van opbrengstdata wordt binnenkort beëindigd, neem contact met ons op voor de nieuwe mogelijkheden

Solax omvormers kunnen eenvoudig worden uitgelezen via de installateurs portal. Via de volgende stappen, zorg je ervoor dat het systeem door ons uitgelezen kan worden:

• Neem contact op met info@zonnegarant.nl voor het veilig delen van de de inloggegevens
  • Voer het systeem in de Solax portal in volgens het volgende format: postcode, huisnummer: ' 1234AB65 '

Zodra het systeem is aangemeld in de Solax portal en je in Solar Monkey aangeeft om de Monitoring te starten, sluiten wij automatisch beide systemen op elkaar aan.