Het aanvragen van Zonnegarant voor een legplan doe je in Solar Monkey. Naast het ontworpen systeem zie je een knop met 'start monitoring traject'.

Als je hier met linkermuisknop op klikt, kom je in het aanmeldscherm.

Solar Monkey kopieert automatisch de naam, het telefoonnummer en e-mailadres dat je hebt ingevuld bij 'bewerk project' . Het is belangrijk dat alle contactgegevens van de klant kloppen, omdat we deze gegevens gebruiken om de rapporten en updates te versturen. Zodra je op start hebt gedrukt, starten wij Zonnegarant.

Uitlezen omvormer
Om te kunnen vergelijken wat het zonnesysteem heeft opgebracht met wat het daadwerkelijk op zou moeten brengen, lezen we de data van de omvormer uit. Hoe we deze gegevens op kunnen halen, verschilt per omvormer. We faciliteren nu de onderstaande merken:

Staat jouw gebruikte omvormer er nog niet tussen? Neem dan contact met ons op, zodat we deze kunnen aansluiten.