Laat je systemen door onsmonitoren en hou je handen (en tijd en stress) vrij voor groei!

We hebben verschillende typen monitoringdiensten; dit kan slimme prestatieanalyse zijn, al dan niet white labelled, maar je kunt ook een erkend Zonnegarant installateur worden en standaard opbrengstgaranties gaan leveren.

Monitoring aanvragen

Wanneer je een monitoring dienst van ons afneemt zal er, nadat de status is aangepast naar 'geaccepteerd' een knop verschijnen met jouw monitoring product:

Klik op deze knop. Je zit nu in het aanmeldscherm. Vul alle contactgegevens van de klant en de geplande installatiedatum. Deze datum is belangrijk voor de monitoring. Klik op 'Start' als alle gegevens juist zijn ingevuld.

Wij sturen nu een e-mail naar de klant om deze gegevens te controleren en te bevestigen. Zodra wij een akkoord van de klant hebben ontvangen, dan is wachten op de installatiedatum, waarna wij na oplevering van het systeem de monitoring kunnen starten.

Omvormer uitlezen

Wij kunnen alle omvormers uitlezen, waar we het volgende onderscheid in maken:

Via API en/of via extern, door Solar Monkey geleverd GPRS kastje:

Via de inloggegevens van de monitoringportal (voor huidige klanten). LET OP: binnenkort alleen via een door Solar Monkey geleverd GPRS kastje:

Alleen via een door Solar Monkey geleverd GPRS kastje:

• Alle overige omvormertypen

Waar kan ik mijn gemonitorde systemen zien?

1. Ga naar de homepagina in de software van Solar Monkey.
  2. Klik op 'Gemonitorde systemen'.

Je ziet hier alle systemen die jouw bedrijf aan het monitoren is. Op het moment dat de klant akkoord geeft op zijn/haar gegevens, dan wordt de status op 'geaccepteerd' gezet. Na het plaatsen van de zonnepanelen en omvormer start de monitoring 'actief'.